Σηματάκια Minions – 1st Facebook Camp Blanket

P60225-113510-01

Πρόσφατα ανακάλυψα ένα γκρουπ στο facebook με όνομα 1st Facebook Camp Blanket, το οποίο είναι παρακλάδι του γκρουπ 1st Facebook Scout Group.

Η ομάδα αυτή χρησιμοποιείται για ανταλλαγές και αγορές σημάτων και προσκοπικών μαντηλιών από ολόκληρο τον κόσμο.”Aνεβαίνουν” δημοσιεύσεις με σήματα/μαντήλια προς ανταλλαγή ή πώληση, όπου αναγράφονται και οι τιμές (αν είναι προς πώληση). Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να “κλικάρει” πάνω στο σήμα και να επικοινωνήσει με αυτόν που έκανε τη δημοσίευση ώστε να ανταλλάξουν πληροφορίες για την ανταλλαγή ή την κατάθεση και τα στοιχεία αποστολής.

Πριν λίγο καιρό, μέσα στο γκρούπ βρήκα σήματα Minions (φωτογραφία) και δεδομένου ότι η οπτικοποίηση της άμιλλας στην Ομάδα μας έχει θέμα τα Minions, αγόρασα 20 σήματα, για να τα δίνω στις Ενωμοτίες, όταν αυτές πετυχαίνουν το 80% των στόχων. Στο τέλος της άμιλλας η νικήτρια Ενωμοτία θα κρατήσει ένα minion σήμα για κάθε της Πρόσκοπο!

(Μπορεί να μην είναι επίσημα σήματα και να μη μπορεί ο Πρόσκοπος να τα ράψει στη στολή του, όμως μπορούν να ραφτούν σε άλλα ρούχα ή να κοσμίσουν με κάποιο τρόπο τη γωνιά της Ενωμοτίας.)

Τα σηματάκια στάλθηκαν από την Αγγλία, η πληρωμή έγινε μέσω Paypal και ήρθαν μέσα σε δύο εβδομάδες.

P60225-113506

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s